Rólunk – About us

A Teamforce Kft. az alapítók és szakmai védnökök elképzelései alapján, sportmarketing ügynökségként a sport és az üzleti szféra kapcsolatépítésében vállal szerepet. Jelen magyar gazdasági helyzetben az állami támogatás mellett, amely kormányzati (szakminisztérium) és önkormányzati támogatást is magában foglal, a magyar gazdaság szereplői, és a külföldi tulajdonú cégek és magyar leányvállalataik évente a sportbudget közel 1/3-át biztosítják a magyar sport  résztvevői számára. Ez a befektetési volumen, a sport üzleti alapon való finanszírozásának terjedése teszi lehetővé a Teamforce Kft. számára, hogy a sportpiacon, mint sportmarketing ügynökség segítse a szereplők egymásra találását, a szponzoráció létrejöttét, majd a szerződések betartását.

2013 óta a Magyar Vízilabda Szövetség marketing munkáját segítjük szponzoraikkal való kapcsolattartásukban, eseményeik szervezésében, új partner cégek felkutatásában. Együttműködünk hazai szervezésű nemzetközi eseményeik szervezésében, lebonyolításában, és kapcsolatot tartunk a válogatottak szövetségi kapitányaival.

2012-ben sikeres pályázat elkészítésében működtünk közre a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével, így Magyarország rendezheti az idei női kosárlabda Európa-bajnokságot. Az esemény marketing és kommunikációs munkáit a Teamforce végzi.

Az elmúlt években három nagy cég partnereként vettünk részt a szponzorációs  folyamatok megvalósításában és koordinálásában.  A Vodafone Magyarország Zrt., E.ON Hungária Zrt. és az MKB Bank szponzorációs törekvéseit, és együttműködését segítettük, míg a magyar sport szereplői közül kapcsolatban állunk és álltunk Magyarország két legnagyobb és legeredményesebb szövetségével a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel és a Magyar Vízilabda Szövetséggel, a legkiemelkedőbb magyar klubcsapattal az MKB Veszprémmel, valamint a Magyar Olimpiai Bizottsággal, és a Vasas SC-vel.